Clubdag Maasvogels

• TIJD :

• KOSTEN :

Gratis

Zoals al eerder aangekondigd organiseren we op zaterdag 11 september een Maasvogels Clubdag.

Normaal gesproken wordt een dergelijk evenement rond de opening van het seizoen georganiseerd. Door de beperkende Coronamaatregelen was het helaas onmogelijk om dit jaar deze dag in april te organiseren.

Het bestuur heeft, gezien demogelijkheden, toch besloten om alsnog een clubdag te organiseren op zaterdag 11 september en nodigt bij deze onze leden, en in het bijzonder onze nieuwe leden, hartelijk uit om 11 september ons tennispark te bezoeken.

Kom gezellig tennissen of gewoon maar een kop koffie drinken en maak kennis met andere leden van onze club. Ook de wandeling die we hebben uitgezet in het Jekerdal is zeker de moeite waard.

Onze tennisleraar John van Heck verzorgt een tweetal demonstratietrainingen die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken.

Zoals van Maasvogels gewend, is onze gezellige terras en kantine geopend. Cateraar Wurst & Co zal uit zijn nieuwe foodtruck een keur aan lekkere snacks aanbieden.

Kortom als lid van Maasvogels geef je op 11 september acte de présence op de clubdag.

Bestuur LTC Maasvogels

Programma:

10.00 uur: Koffie en Limburgse vlaai staan klaar.

10.00 – 14.00 uur: Vrij tennissen op 4 banen

14.00 – 15.00 uur: Demonstratie training met jeugdleden.

15.00 – 16.00 uur: Demonstratie training met 4 senioren.

Trainingen worden verzorgd door John van Heck.

*Wandeltocht voor liefhebbers – 6,5 km in het mooie Jekerdal. Startmogelijkheid bij de kantine vanaf 10.00 uur. Deelnemers ontvangen een routebeschrijving.

*Foodtruck van Wurst&Co voor catering!

*16.00 uur: Borrel in kantine en op terras.

Hopend veel leden te mogen begroeten op zaterdag 11 september.

Comments are closed.