Doe mee met Maasvogels Classics!

Op zaterdag 22 juni a.s. is het weer zover: HET gezelligheidstoernooi der tennistoernooien: de ‘Maasvogels Classics’. Zo langzamerhand een begrip in de regio. Nog nooit meegedaan? Check dan hier de video van de vorige editie.

De Classics brengt je even terug naar het tennis van de jaren ’80 en ’90. De tijd van Borg, McEnroe, Sabatini, Graf, Mandlíková en nog veel meer toppers. Dat betekent dat we – heel even – met oude, kleine, houten classic rackets spelen (één game per wedstrijd) om een beetje het classic gevoel te krijgen.

Heb je nog zo’n klein racket van toen? Neem het mee!

Hoe kun je meedoen?

• Geef je zo snel mogelijk op! Let op: de inschrijving sluit zodra het speelschema gevuld is. Na 15 juni is inschrijven sowieso niet meer mogelijk, maar daarvoor geldt dus al VOL = VOL. Wees er dus snel bij! Verderop in deze nieuwsbrief lees je hoe en waar je je kunt inschrijven.
  • Schrijf je in voor de herendubbel of damesdubbel.
  • Geef je op met een vaste partner voor die dag, of solo. Als je je ’solo’ inschrijft, dan koppelen wij je aan iemand anders voor de dag.
  • Je mag ook samen met een introducee inschrijven, dus met iemand die (nog) niet lid is van onze club.
  • Wees om 12:30 uur op het park en neem gelijk een kopje koffie of thee met een stukje vlaai.
  • Betaal €10 per pin om deel te nemen, te voldoen bij binnenkomst (incl. barbecue).
  • Speel twee tot drie wedstrijden van ongeveer 35 minuten.
  • De wedstrijden eindigen om 17:00 uur.
  • Na afloop is er een barbecue – een aanrader!
  • Familieleden, vrienden, kids, je tante Tru en Ome Jef mogen ook meedoen met de barbecue: dan vragen we daar €7.50 p.p. voor. Door jou te voldoen bij binnenkomst.

Waar geef je je op?

Stuur een mail naar michelwelie84@gmail.com en wees compleet met onderstaande gegevens, zodat Michel dit niet hoeft na te vragen:

1. Je voor- en achternaam.
  2. Je mailadres waarop je het beste bereikbaar bent.
  3. Geef aan of je je ‘solo’ inschrijft of met partner. Indien met partner: ook die partner dient zich apart in te schrijven.
  4. Geef aan of je in de herendubbel of damesdubbel meedoet.
  5. Geef je niveau aan: beginner of gevorderde speler.
  6. Geef aan of je mee eet met de barbecue en of familieleden / partners / vrienden, etc. mee willen eten.

Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving. Krijg je die niet binnen een paar dagen, meld je dan weer even bij Michel.

Vertel het door op de club, nodig introducees uit, check de kringloopwinkel of rommelmarkten voor classic outfits en noteer de datum met hoofdletters in je agenda. We hopen je te zien op 22 juni!

You must be logged in to post a comment.