• LOCATIE :

Park LTC Maasvogels
  • DATUM :

28-09-2019

Het is september en de dagen beginnen korter te worden. Reden om nog een keer volop samen gebruik te maken van ons prachtige park en op de baan nog eens lekker te vlammen!!

Daarom organiseert LTC Maasvogels zaterdag 28 september het LTC-Maasvogels Invitatietoernooi.

Wij spelen mix-dubbel dus neem die vriend of vriendin van buiten de club mee met wie je altijd al een balletje wilde slaan. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid om tussen de wedstrijden door rustig bij te praten onder het genot van een hapje en drankje of kennis te maken met de andere deelnemers.
Wij starten om 10 uur en we streven er naar rond 16 uur klaar te zijn zodat we ook nog samen kunnen nagenieten van onze sportieve prestaties.

Deelname is overigens gratis en inclusief koffie, thee, vlaai en lunch. Mee doen is bij het Invitatietoernooi echt belangrijker dan winnen, dus schrijf je samen met je favoriete tennispartner in bij nvrijens@gmail.com. Graag uiterlijk 20 september reageren.
Wij kijken er naar uit jullie 28 september te zien vlammen.

Comments are closed.