Geacht lid,

Na de jeugd mogen vanaf 11 mei ook de volwassenen weer gaan spelen maar ook hier onder strikte voorwaarden. De KNLTB heeft een protocol opgesteld om veilig tennis mogelijk te maken (zie onder). Lees dit goed door en volg het op. Dat is belangrijk voor je eigen veiligheid, dat van je medespelers en andere leden. Op het park hangen ook een aantal posters die verwijzen naar onderdelen van het protocol. 

Nu iedereen weer kan spelen verwachten toch wat drukte op de banen. Om dit in goede banen te leiden, vragen we je om altijd je ledenpas op te hangen in het afhangbord op het terras. Ook de spelregels m.b.t. baanreservering zijn daar terug te vinden. Ook voor het afhangen doen we een beroep op jullie discipline, (onderling) begrip en gezond verstand. Heb je om een of andere reden geen ledenpas, mail dan naar LucDahlmans@gmail.com of stuur een whattsapp naar 0621305890

Het is nog onduidelijk wanneer de kantine en het terras open kunnen. De KNLTB, RIVM en gemeente kijken of hiervoor dezelfde regels kunnen gaan gelden als voor de horeca. Tot 1 juni zijn de kantine en het terras in ieder geval gesloten. Handen wassen en desinfecteren kan op het terras.  

Vragen? Stuur dan een mail naar LucDahlmans@gmail.com

Veel tennisplezier en blijf gezond

Het bestuur

 

You must be logged in to post a comment.

COPYRIGHT | LTC MAASVOGELS | 2014
Nekummerweg 6x Maastricht