• LOCATIE :

Zaterdag 7 mei
  • KOSTEN :

Gratis

Zaterdag 7 mei zijn we als Maasvogels uitgenodigt voor het uitwisselingstoernooi met EPV Enci.

De ENCI tennisbanen bevinden zich op een unieke locatie op en in de St. Pietersberg.

Het toernooi bestaat uit dubbel partijen waarin geprobeerd wordt zoveel evenwichtige koppels tegen elkaar te laten uitkomen.

Er worden zowel mixed, heren als damesdubbels gespeeld. Zoals altijd bij de ENCI is ook het hapje en drankje goed verzorgt.

Het begint zaterdag om 10:30 en eindigt om 17:30 . Bedoeling is dat iedereen 3 wedstrijden speelt. Als je eerder weg moet, geef dat even aan, dan passen we dat in het speelschema aan.

Kosten zijn € 4,- oftwel 2 consumptie munten voor de koffie/thee , broodjes en vlaai.  Te betalen aan de bar. Contant, geen pin mogelijkheid.

Wil je graag meedoen en op deze unieke banen een wedstrijdje spelen, geef je dan op via een mail naar servehitz@home.nl

You must be logged in to post a comment.