Maasvogels Classic Toernooi

Toernooi

Het Maasvogels Classics Toernooi is terug!

17 september 2022 van 11.00 tot 16.00 uur

In 2019 was dit 1-daagse toernooi voor alle leden van Maasvogels een groot succes, check de video maar.

De keer erop moesten we cancelen vanwege Corona, maar nu in 2022 zijn we terug.

Met hetzelfde thema: Tennis Classics. Nee…geen clinics maar classics. Die dag zijn alle banen bezet voor dit toernooi.

Doe je mee?

We duiken weer terug in tennis-good-old times.

De tijd van de houten kleine rackets. Van Borg, McEnroe, Graff, Evert, Navratilova.

Wat betekent dat voor die dag?

• Je speelt 2 a 3 potjes (hangt van aantal deelnemers af), elk 45 minuten. Tussen 11.00 en 16.00 uur
  • Je speelt per potje 1 game met zo’n racket van toen. Meer hoeft niet. Ze liggen klaar voor je, maar als je zelf zo’n klein racket uit die tijd hebt: neem ‘m mee! Neem uiteraard ook je huidige racket mee.
  • Je speelt dubbel en/of mix. Je mag je opgeven met één ander lid als je als vast koppel wil spelen.
  • Als je niet hoeft te spelen kun je je amuseren met de speciale Tennis Quiz met vragen uit die tijd: je kan er extra punten mee winnen
  • Voor de lunch wordt gezorgd en ook is er een hapje na afloop. Bij binnenkomst staat de koffie/thee en vlaai al klaar.
  • Je hoeft geen deelname bedrag te betalen. Deze dag wordt je aangeboden door de club en enkele sponsoren.
  • Jong en oud mag meedoen. We houden zoveel mogelijk rekening met je speelsterkte.

Als je wilt meedoen gelden er wel een paar spelregels:

• Je bent tussen 11.00 en 16.00 uur de hele tijd beschikbaar voor je wedstrijden; we kunnen helaas geen rekening houden met speciale wensen.
  • Mocht je onverhoopt na aanmelding toch niet kunnen (bijv geveld door de griep), laat het de organisatie svp zo spoedig als mogelijk is weten, dan hoeven wij zo min mogelijk ter plekke te puzzelen met wedstrijdschema’s.
  • Je meldt je vóór 12 september aan.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar: ted.daamen@gmail.com met daarin je voor- en achternaam en je speelsterkte: beginner (speelsterkte 8-9), of gevorderd (speelsterkte 5-7) of pro (speelsterkte 4 of hoger).

Als je met een vaste partner wil spelen: ook de voor- en achternaam van hem of haar en speelsterkte. Let op: ook die partner dient zich apart aan te melden!

Leuk als je meedoet!

Namens de toernooiorganisatie

Ted, Michel, Maurice, Luc

PS: voor diegene die zich echt willen onderdompelen in de sfeer van toen: het staat je vrij tenniskleding te dragen die past bij de sfeer van toen. Een oud ‘tennisspencer’, een McEnroe haarband, de lange haren van Borg, de baan opkomen met 10 rackets en 2 dragers, verzin het maar. Het hoeft niet, maar t’is wel leuk!

NEXT EVENT :

Maasvogels Classic toernooi